Veiling

Hoe werkt het

Bieden op online veilingen van Auctioncliq is heel eenvoudig:

  1. Gratis registreren
  2. Online biedingen uitbrengen
  3. Betalen
  4. Laten verzenden of de gewonnen kavels afhalen


Registreren
Om biedingen uit te kunnen brengen kun je je gratis registreren. Het is voor zowel zakelijke als particuliere geïnteresseerden mogelijk om te registreren. Klik hier om je te registreren. Je ontvangt nu tijdelijk €5,- veilingtegoed bij de registratie van een nieuw account met inschrijving voor de nieuwsbrief! Nadat je geregistreerd bent ontvang je een e-mail met daarin een activeringslink ter bevestiging van je account. Nadat je je account hebt geactiveerd kun je direct biedingen plaatsen.

Bieden
Als je bent ingelogd kun je biedingen plaatsen op kavels uit alle lopende veilingen. Een bod kun je plaatsen door te klikken op ‘Bied nu’. Hierna krijg je te zien wat de totale prijs inclusief opgeld, btw en eventuele verzending is. Nadat je klikt op ‘Bevestigen’ wordt je bod geplaatst. Houd er rekening mee dat biedingen bindend zijn en je verplicht bent om de goederen af te nemen als je het hoogste bod hebt. Het tarief van het opgeld kan per veiling verschillen. Dit staat bij iedere kavel vermeld. 
Als er nog geen biedingen zijn geplaatst op een kavel is dit het startbod. Het bedrag van de minimale nieuwe bieding zie je staan in het biedingsvak. Het is ook mogelijk om zelf een ander gewenst bedrag in te voeren. Dit bedrag moet een rond getal zijn en dient minimaal het laatste bod + verhogingsbedrag te zijn.
Let op: Op de pagina van de kavel zelf en op de favorieten pagina worden de biedingen meteen geüpdatet na een nieuwe bieding. In de kavellijst is dit niet het geval. Houd altijd zelf goed in de gaten wat de status van de kavel is. 

Betaling
Nadat de veiling is gesloten ontvang je per e-mail de factuur van de aan jou toegewezen kavels. De factuur dient te worden voldaan per bankbetaling middels iDeal of PayPal.

Verzenden of afhalen
Dagveilingen worden altijd verzonden.
Solo veilingen die niet worden verzonden hebben een ophaaldag. De factuur dient te worden voldaan per bankbetaling, betalen op een ophaaldag zelf is niet mogelijk, mits specifiek aangegeven in de veiling informatie. Contante betalingen zijn niet mogelijk. Na aanmelding op de afhaallocatie worden je gewonnen kavels aangewezen. Deze dien je zelf te laden. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor demontage van de goederen op aanwijzing van het veilingpersoneel. Gereedschap voor demontage, voldoende mankracht of verpakkingsmaterialen dien je zelf te organiseren.

Hier vind je meer informatie over de verschillende veilingen en de verzendkosten.

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze FAQ pagina met de meest gestelde vragen, of neem contact met ons op via de pagina klantenservice

 

Top kavels

Alle kavels

© Auctioncliq 2020

ideal Auctioncliq PayPal Auctioncliq